colorblind Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 Mam 2 systemy na kompie XP i Fedore 3 jak podmontowac partycje NTFS?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 Jest to jedno z podstawowych pytań, a odpowiedzi do takowych szuka się w prwawej kolumnie strony fedora.pl. W zasadzie więc polecam obejrzenie tych pozycji a odpowiedź do twojego pytania kryje się pod http://www.fedora.pl/site/index.php?option...task=view&id=23 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 No i ja tak dodam gwoli ścisłości, że jeszcze istnieje GOOGLE (_linuxowe_ → linuksowe) ORT, no i SZUKAJ. POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 A ja jeszcze dodam ze # Do pliku /etc/fstab dodajemy odpowiedni wpis w postaci: /dev/hda1 /mnt/windows ntfs ro,umask=0222 0 0 lepiej umask=000 0 0 ja mam tak /dev/hda1 /mnt/c: ntfs umask=000 0 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi