Haborym Napisano Kwiecień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2005 Chcialem sobie zainstalowac Lmule. Sciagnalem najpierw wxWidget a potem: lmule-1.2.1 Robie ./configure make no i make wywala ponizszy blad: ------------------------------------------- make[4]: Entering directory `/usr/src/redhat/SOURCES/lmule-1.2.1/src/wx/xrc' g++ -I../.. -c `/usr/local/bin/wx-config --cxxflags` xh_frame.cpp xh_frame.cpp: In constructor `wxFrameXmlHandler::wxFrameXmlHandler()': xh_frame.cpp:32: error: `wxDEFAULT_DIALOG_STYLE' undeclared (first use this function) xh_frame.cpp:32: error: (Each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in.) --------------------------------------------- To wina programistow czy moja??? A moze po prostu dopisac w pliku: #define wxDEFAULT_DIALOG_STYLE 0 Tylko nie wiem czy defaultowy dialog box ma wartosc zero(wie ktos ile ma), ale co tam:) Ma ktos jakis pomysl? PS: Hmm, moze ktos podac linka do jakis sprawnie dzialajacych mulow, ktore maja dobrze zaprogramowane zassysanie? Pozdrowienia i dzieki za wszelka pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 LOL Jest już amule, zmule, xmule i jeszcze musieli wpieprzyć lmule'a Poranoja :shock: A co do twojego problemu, to polecam skorzystać z apt i zainstalować amule (chodzi spox). Polecenie apt-get install amule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 A co do twojego problemu, to polecam skorzystać z apt i zainstalować amule (chodzi spox). Polecenie apt-get install amule Ja również polecam amule'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haborym Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Initialising aMule Checking if there is an instance already running... --------------------------------------------------------------------------------A fatal error has occurred and aMule has crashed. Please assist us in fixing this problem by posting the backtrace below in our 'aMule Crashes' forum and include as much information as possible regarding the circumstances of this crash. The forum is located here: http://forum.amule.org/board.php?boardid=67 If possible, please try to generate a real backtrace of this crash: http://www.amule.org/wiki/index.php/Backtraces ----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------Current version is: aMule 2.0.0 using wxGTK1 v2.4.2 Running on: Linux 2.6.9-1.681_FC3smp i686 [2] wxFatalSignalHandler in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so.0[0xf6ee205d] [3] ?? in /lib/tls/libpthread.so.0 [0xc6e7c8] --------------------------------------------------------------------------------Przerwane Co u diabla? ((((( Cos te wx ciagle niedomaga Jest jakas alternatywna wersja mula nieuzywajaca wx,ow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 W jaki sposób wgrałeś aMule? W jaki sposób wgrałeś wxGTK (o ile wgrałeś)? Co wyświetla Ci polecenie: rpm -q wxGTK amule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haborym Napisano Maj 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 [root@localhost root]# rpm -q wxGTK aMule wxGTK-2.4.2-7 aMule-2.0.0-1 ----------------------------- wxGTK wgralem z (_rpma_ → RPM-a) ORT ktorego sciagnalem z pbone.net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi