mariusz117 Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Witam ma pytanie odnosnie fediry 3. Mianowicie nie moge skozystac z polecenie ifconfig do ustawiana interfejsuj sieci. Nie mam pojecia dlaczego. Zainstalowalem nawet pakiet net tools ale i tak nie dziala. Bardzo prosze o odpowiedz, co mam z tym zrobic. Z gory serdeczeni dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 To ja się chętnie dołącze do tego typu problemu... Nie mogę jechać na rowerze. Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Mianowicie nie moge skozystac z polecenie ifconfig do ustawiana interfejsuj sieci. Nie mam pojecia dlaczego. A może jakieś szczegóły, jaki dostajesz komunikat po wydaniu polecenia ifconfig? Może wystarczy podać ścieżkę dostępu? /sbin/ifconfig (po wydaniu takiego polecenia, powinny zostać wyświetlone aktywne interfejsy sieciowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz117 Napisano Kwiecień 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Dzieki stary!!! Wlasnie o to mi chodzilo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 szukaj na forum.. uzywaj i google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Wlasnie o to mi chodzilo. No to zacznij normalnie logować sie na roota poleceniem: su - i nie będziesz musiał podawać pełnych scieżek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi