andriusza1 Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 ja mam 512 i tez apt mi aktualizuje okolo 3minut, wydaje mi sie ze to zalezy od ilosci podanych serwerow w source.conf Ja mam tam ich troche wiec trwa to dluzej, jak mialem standardowo mniej to byl wtedy moment [] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 Hm... też mam łączę 128, tyle, że u mnie listy pakietów itp pobiera w jakieś 5-10 minut No to ustaw sobie odpowiednie mirrory w konfigu. Standardowo wybierane są losowo, więc możesz ściągać czasami pliki z jakichs wolnych i przeciążonych. Jeśli chodzi o samą szybkość przetwarzania metadanych, to w yum 2.3.2 nastąpiła pewna poprawa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haborym Napisano Maj 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 Hi, Dzieki za pomoc. Robie wlasnie #apt-get update Pozaznaczalem tam jakies lokalizacje, ale ktos sugerowal ze nalezy dodac jeszcze wiecej repozytoriow. Co proponujecie konkretnie? Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 livna, extras lub fresh rpms i standardowe. I nic wiecej chyba ze lubisz eksperymentowac i narazac sie na straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 Hehe ja jeszcze mam do tego kadu, dries, sunsite, bzium, apt.sw.be, heanet.ie, tu-chemnitz.de i wszystko jest w najlepszym porządku Problemy miałem (jeszcze m.in. dwa dni temu) z pakietami z atrpms, które jeszcze zalegały w systemie i nie można było rozwiązać zależności między pakietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi