adios Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 4. Zanim stwierdzisz, że odpowiedzi użytkowników są dla Ciebie obrażające, rozważ czy pisanie na forum że "W tym wszystkim zaskakuje mnie tylko chamstwo odpowiadających." jest elegenckie i czy nie prowokuje innych do używania Twojego słownictwa. z poważaniem, Jerzy Święta prawda. Coraz więcej użytkowników zachowuje się w sposób ordynarny dla innych uczestników dyskusji. Często zwykła ironia może prowadzić do wybuchu oburzenia Szkoda bo piękne czasu gdy nikt nie miał 200 postów już minęły. A było tak cudownie... choć dalej jest pięknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Z tego co ty mówisz to z jakiegoś powodu z win wskoczyłeś na (_linuxa_ → Linuksa) ORT, myślę że nie jest problemem tutaj linux, poprostu pozbądź się także komputera i zajmij się czymś w czym się bardziej orientujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Z tego co ty mówisz to z jakiegoś powodu z win wskoczyłeś na (_linuxa_ → Linuksa) ORT, myślę że nie jest problemem tutaj linux, poprostu pozbądź się także komputera i zajmij się czymś w czym się bardziej orientujesz! Ty też nie przesadzaj, bo nie ma po co. Ogólnie nie rozumiem sensu tego wątku - nie lepiej go zablkować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Ty też nie przesadzaj, bo nie ma po co. Ogólnie nie rozumiem sensu tego wątku - nie lepiej go zablkować? Nie chcę go obrażać. Ale nawet nie podał powodu, aby można było się bronić! Wygląda to jak reklama Windows. Takie tematy odstraszają tylko nowych użytkowników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Nie chcę go obrażać. Ale nawet nie podał powodu, aby można było się bronić! Wygląda to jak reklama Windows. Takie tematy odstraszają tylko nowych użytkowników! Myślę, że jak ktoś wejdzie na to forum i zobaczy 3000 użytkowników to raczej go to zachęci (zawsze jakieś wsparcie, towarzystwo). Teraz ładnie Was proszę przejdźcie do głównego problemu dyskusji i pomóżcie autorowi tematu, a o zaszłościach miłosiernie zapomnijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi