Gryhild Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Witam!! Ostatnio kumpel mi podesłał właśnie linka do tej stronki Jest to strategia czasu rzeczywistego :) Może ktoś z forumowiczów się zabawia w takie rzeczy ?? Zawsze jakiegoś sojusza można nawiązać, albo współprace Jeżeli ktoś tam nie zaglądał to polecam!! Fajna zabawa, ale wciąga jak radziecki odkurzacz :] POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Ja gram na uni15 (od wczoraj ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Maj 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Ja jestem na Universum 10 i jak się można domyśleć można mnie tam szukać pod hasłem gryhild , lub po sojuszu W.Z.O.J - w życiu ogólnie jest ciężko :] Chętnych zapraszam do przystąpienia, o ile naczelnik się zgodzi :] POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Na 10 nie ma już miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Maj 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 No niestety tak, ale może za jakiś czas się zwolnią Szkoda tylko, że nie można się jakoś przenieść z jednego uni do drógiego Może kiedyś je jakoś połączą, ale z tego co czytalem to są osobne serwery i nie da rady Troche lipa, bo znajomi, którym poleciłem tą gierke musieli iść na jakieś inne uni Ale zabawa przednia !! POZDRO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiechu Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Ja gram na Universum 7 Nawet nawet ta gra tylko takie troche to głupie, że nie można kogoś na cacy rozwalić ino zaatakować i zabrać mu surowce. No ale zobaczymy co to z tego bedzie Ostatnio sporo pojawia sie takich gier ekonomiczno-strategicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Sporo? - ja znam tylko ogame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancelot Napisano Grudzień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2006 Uni 39 sie klania pikny zlom z obrony najlepsza ekipa i wielkie kombinacje ( moonow w cholere ) Gra jest spoko ja pykam sobie od lutego i calkiem fajnie jest. obijam sie w granicy top 10 uni szkoda tylko ze nie ma za wiele pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT programow. speedsim via wine to porazka. jak chce cos polatac to musze sie na winde przesiasc no chyba ze znacie jakies inne cos Ja gram na Universum 7 Nawet nawet ta gra tylko takie troche to głupie, że nie można kogoś na cacy rozwalić ino zaatakować i zabrać mu surowce. No ale zobaczymy co to z tego bedzie Jak sie nie da jak sie da naprawde bardzo agresywna gra odbiera ludziom chec to tego wirtualnego zycia kazda planete mozna na dobe odwiedzic 6 razy .. co daje duuuzo mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2006 jakby co to mam konto na U33 do oddania. Pisać na GG: 1394073 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi