blazejwiecha Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Current version is: aMule 2.0.0 using wxGTK1 v2.4.2 Running on: Linux 2.6.9-1.681_FC3smp i686 [2] wxFatalSignalHandler in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so.0[0x4e6f29d] [3] ?? in /lib/tls/libpthread.so.0 [0x3137c8] takie cos sie mi pojawia w konsoli jak wklepie amule i nie idzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Jaką masz wersję gtk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Plik libpthread.so.0 należy do glibc. Napisałbym, żebyś sprawdził, czy go masz ale to jest chyba standardowa biblioteka wymagana do działania sysa OFF TOP Z takim kernelem, to już bym się rzucił na upgrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Z takim kernelem, to już bym się rzucił na upgrade Sry, ale 2.4 jest stabilniejsze (z tego co wiem) od 2.6 Sam mam(miałem) 2.4.26 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 A czy ja tu gdzieś pisałem coś o zmianie 2.4.x na 2.6.x ? Tylko o tym 2.6.9 na conajmniej 2.6.10.-770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 f*ck - przez przypadek looknęłem na versję GTK - zwracam zatem honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 wszystko fajnie , ale wiecie co z tym poradzic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Może spróbuj instalnąć nowsze wxGTK, ja mam 2.4.2.1. Jeżeli nie, to może będzie CI działać aMule 2.0,0-rc8, bo takowe mam i chula !!;] POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 (edytowane) zainstalowałem najnowsze wxGTK 2.6 ............ i teraz jak próbuje zainstalować amule to wyskakuje takie cos: rpm ivh aMule-2.0.0-1.FC3.i386.rpm RPM wersja 4.3.2 Copyright © 1998-2002 - Red Hat, Inc. Ten program może być swobodnie rozpowszechniany na warunkach licencji GNU GPL Składnia: rpm [-aKfgpqV] [-aKfgpqVcdils] [-aKfgpqVcdilsaKfgpqV] [-aKfgpqVcdilsaKfgpqV] [-aKfgpqVcdilsaKfgpqVK] [-aKfgpqVcdilsaKfgpqVK] [-aKfgpqVcdilsaKfgpqVKi][-aKfgpqVcdilsaKfgpqVKiv] [-aKfgpqVcdilsaKfgpqVKiv] [-aKfgpqVcdilsaKfgpqVKiv?] [-a|--all] [-f|--file] [-g|--group] [-p|--package] [--specfile] [--whatrequires] [--whatprovides] [-c|--configfiles] [-d|--docfiles] [--dump] [-l|--list] [--queryformat=QUERYFORMAT] [-s|--state] [--nomd5] [--nofiles] [--nodeps] [--noscript] [--addsign] [-K|--checksig] [--import] [--resign] [--nodigest] [--nosignature] [--initdb] [--rebuilddb] [--aid] [--allfiles] [--allmatches] [--badreloc] [-e|--erase <pakiet>+] [--excludedocs] [--excludepath=<ścieżka>] [--fileconflicts] [--force] [-F|--freshen <plik pakietu>+] [-h|--hash] [--ignorearch] [--ignoreos] [--ignoresize] [-i|--install] [--justdb] [--nodeps] [--nomd5] [--nocontexts] [--noorder] [--nosuggest] [--noscripts] [--notriggers] [--oldpackage] [--percent] [--prefix=<katalog>] [--relocate=<stara-ścieżka>=<nowa-ścieżka>] [--repackage] [--replacefiles] [--replacepkgs] [--test] [-U|--upgrade <plik pakietu>+] [-D|--define 'MAKRO WYR'] [-E|--eval 'WYR'] [--macros=<PLIK:...>] [--nodigest] [--nosignature] [--rcfile=<PLIK:...>] [-r|--root KATALOG] [--querytags] [--showrc] [--quiet] [-v|--verbose] [--version] [-?|--help] [--usage] [--scripts] [--setperms] [--setugids] [--conflicts] [--obsoletes] [--provides] [--requires] [--info] [--changelog] [--triggers] [--last] [--filesbypkg] [--fileclass] [--filecolor] [--filecontext] [--fscontext] [--recontext] [--fileprovide] [--filerequire] [--redhatprovides] [--redhatrequires] [--buildpolicy=<polisa>] [--with=<opcja>] [--without=<opcja>] zreszta zauwazyłem ze jakiekolwiek rpm chce dac to mi sie takie krzaki pojawiają Edytowane Maj 3, 2005 przez blazejwiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 rpm ivh aMule-2.0.0-1.FC3.i386.rpm rpm -ivh nazwa paczki Lepiej jest jednak stosować -Uvh (wyjątkiem jest tylko kernel) http://www.fedora.pl/site/index.php?option...id=66&Itemid=34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 (edytowane) amule 2000rc8 działa a 20001 juz nie wróciłem do rc8 a jak chce dać tą najnowszą to takie cos dostaje rpm -Uvh aMule-2.0.0-1.FC3.i386.rpm błąd: Niespełnione zależności: libwx_base-2.4.so jest wymagany przez aMule-2.0.0-1.i386 libwx_base-2.4.so(WXBASE_2.4) jest wymagany przez aMule-2.0.0-1.i386 wxBase i wxBase-devel w wersji 2.4.2.1 mam wsadzone dobra , ogarnolem to dzieki dodaniu freshrpms repos do (_yum'a_ → yuma) ORT i instalacji nowego amule przez yum Edytowane Maj 5, 2005 przez blazejwiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi