Słoń Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Jak w temacie. Kiedy juz raz znalazłem ale teraz juz nie moge na to trafić. Jakiś link by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 http://faq.fedora.pl/#gpgsig O to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słoń Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Nic nie rozumiem, te linki które podałeś wykozystywałem wcześniej i wyskakiwały jakieś błedy, A yum tez nie chciał współpracowąć. Nic nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Też nic nie rozumiem. Coś napisałeś, że niby coś tam i w ogóle. Nic nie rozumiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słoń Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Uzywałem tych linkówe które podałes wczesniej ale przy komedzie yum update coś tam, wyskakiwał komunikat ze klucz nie pasuje do aktualizowanego pakietu. Myślałem ze moze do 64 jest inny klucz. Teraz poszło, ale w międzyczasie wyminiłem plik yum.conf na ten twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 wyskakiwał komunikat ze klucz nie pasuje do aktualizowanego pakietu. Pokaż dokładny komunikat. Paczka była z jakiego repozytorium? Te z Rawhide'a są niepodpisywane. Czasami też się może zdarzyć, iż ktos podmieni paczkę na mirrorze na jakąś zhackowaną i wtedy yum/apt/up2date będzie się pluł niezgodne sygnatury. W tamtym pliku konfiguracyjnym z Fedorafaq sprawdzanie sygnatur jest wyłączone, więc dlatego niby ruszyło. Polecałbym jednak to włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słoń Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Komunikat juz nie wyskakuje wiec go nie pokażę A próbowałem aktualizować paczki juz zainstalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi