Gość ciupu Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Witam , piszę mimo , że pewnie ten temat był juz poruszony setki razy ... Chdzi mi o to , że przez jakis czas moja siostra będzie potrzebowała windowsa XP , a mi za cholere nie chce się ciągle hdd zmieniać ( te dwa systemy sa na dwóch różnych hdd , fedora w IDE 1 , xp w IDE2 - oba na pozycjach master ). Fedora wykryła inny system operacyjny i podczas startu systemu jest wybór albo fedora ( domyślna) albo other ( chyba tak to jest napisane - nie pamietam ) problem polega na tym , że po wybraniu tego other xp nie ładuje się , komputer stoi, monitor całyczarny .. Jak to ustawić ? Szukałem podobnych postów na tym forum , ale wyskoczył błąd , nie znaleziono wyników i ze mam sie zarejestrować , logowac i powiadomic admina ... jakies dziwactwa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Niestety jest problem jak Windows jest na drugim dysku, ale już kiedyś go rozwiązano. Mam nadzieję, że o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi