gajownik Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 PRELINKING=yes PRELINK_OPTS=-mR PRELINK_FULL_TIME_INTERVAL=14 PRELINK_NONRPM_CHECK_INTERVAL=7 Następnym razem rób sobie lepiej kopie. Pewnego dnia okaże się, że przez pomyłkową edycję pliku położysz system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 nie karze Chyba "nie każesz". karzę pochodzi od "kara", a chyba windykator pomimo swojej nazwy użytkownika nic Ci nie zawinił... każę pochodzi od "kazać" i właśnie to prawdopodobnie miałeś na myśli. No fakt, nie wiedziałem, jak to napisać, a sprawdzać mi się nie chciało Ofkoz chodzi o to drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 a możecie mi napsiać jakie są parametry gdy ten prelink jest włączony bo nie zrobiłem kopi: PRELINKING=no PRELINK_OPTS="-mR-no-exec-shield" plik: /etc/sysconfig/prelink PRELINKING=yes PRELINK_OPTS=-mR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi