night_fever Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Fedora Core 2 is expected to be available for widespread download by Tuesday. - cytat z http://news.com.com/2100-7344_3-5213179.html mon i sie ruszylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Serio już jest A tak na serio to już niektórzy sobie zaczeli ściągać lub już ściągli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
night_fever Napisano Maj 17, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 hmm tak w ogole sorry za bledy.. heh ten angielski ;P..p.s. chodzilo mi o wersje jjuz totalnie sprawdziona po testach, podobno od jutra oficjalnie do pobrania coere 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Właśnie o niej mówię FC 2 była przez kilka godzin dostępna na jednym z polskich mirrorów. Ci co mieli szybkie łacza już ściągli ja niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 z tego co widze to pliki sie nazywaja - FC2-i386-discX.iso o tej porze jeszcze jest niedostepna, ale znalazlem jednego ftpa skad mozna sciagac ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linu...-i386-disc1.iso jakis admin musial cos zwalic z prawami dostepu, bo pliki sa niewidoczne ale mozna je sciagac pozdr ps. mam nadzieje ze to fedora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milupo Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 A ja z wielka nadzieja przegladalem serwery ze sobie dzisiaj sciagne FC2 z serwerow al tu... nici Skad to mozna jeszcze sciagnac ? Czy ten link co podal Luka to na pewno FC2 ? Czy ktos to uruchamial ? Aha i jeszcze jedno... na stornie http://news.com.com/2100-7344_3-5213179.html podano, ze FC2 zawira gnome 2.5 .... a ja caly czas myslalem ze 2.6 ! czy moze to ktos wyjasnic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 # za ok. 2h ( przy sprzyjajacych "wiatrach") Ci powiem # oficjalnie nie jest jeszcze dostepna # z gnomem to chyba pomyleczka, ten news jest z 13.lutego pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milupo Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 jeszcze jeno pytanko... ile w sumie jest CD od FC2 ? (bez zrodel)... bo jak tak dalej (_pujdzie_ → pójdzie) ORT to wszystkich nie sciagne do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 4 CD i chyba tyle samo żródłowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 Mam jeszcze jeden serwer(być może był już podawany) FTP, ale najlepiej ściągać jakimś klientem FTP. Jego adres to : ftp://ftp.gaminguk.net/Mirrors/fedora_FC2...torrent_cd_iso/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 ja z tad sciagam, wiec mam nadzieje ze dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 sprawdzilem sume kontrolna 1 plyty, wyglada wporzdku (co prawda pod winda) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysk Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 a aktualizacja z FC1 jak pójdzie? Gladko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maya Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 ...ale znalazlem jednego ftpa skad mozna sciagac ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linu...-i386-disc1.iso jakis admin musial cos zwalic z prawami dostepu, bo pliki sa niewidoczne ale mozna je sciagac... admin - magik - ale Fedorka cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi