blazejwiecha Napisano Maj 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2005 Na forum widzę ze jest jakiś skrypt który automatycznie poprawia błędy w pisowni , jak taki skrypt no i (_z kąd_ → skąd) ORT mogę dodać do mojego forum ???? IPB 2 ???? Ooo własnie ten co poprawił błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2005 Ciężko powiedzieć. To forum zakładała inna osoba i za bardzo nie wiem co ona tam wgrywała. Jest jakiś MegaPACK IPB1.3F z takimi modami: Nazwa moda Autor moda Poprawki wprowadził(li) Advanced GG/Tlen.pl Gosciu Image/Text Online/Offline Mod v3.5 Shadow Fox D-Global Bar Manager dean mirc D-Shoutbox 4.0 Dean Multiple Choice Polls Outlaw mirc Multi Quote Dean mirc User Location in post view mirc Prevent Double Posting MrWante mirc Private Hack/(Hide Hack Remix) ThaFreak/Scuba Doo mirc Download System 1.2 bfarber *SLUMP* Mod Customize Date English_1_6a Peter *SLUMP* D-More BBCodes V3.0 Dean mirc, *SLUMP*, zimaq D-Profile Fields On Registration Form Dean zimaq Manage Emoticons 2.0 Peter Bo Admin Read Member PM V4 bokhalifa mirc Auto Send PM To New Users Outlaw IBStore 2.0 Outlaw zimaq, *SLUMP* Advanced ModCP Gosciu decrease_posts_on_delete Shadow Fox D-Affiliate V2.5 Dean *SLUMP* Group Name Indicator v2.3 Shadow Fox Create BBCodes in ACP 2.0 Peter *SLUMP* Niestety, nic takiego tu nie widzę. Może to jest standardowa funkcja w IPB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2005 To moze admin powie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2005 Word filter masz w każdym IPB (przynajmniej od wersji 1.3 ). Zajrzyj do dokumentacji. Musisz mieć tylko aktywne ACP, tam wchodzisz w administrację i zarządzasz filtrem słow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 Aaaa to tego używasz A masz moze juz gotowy słownik ??? Bo raczej nie na reke wpisywać tak pokolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 Aaaa to tego używasz A masz moze juz gotowy słownik ??? Bo raczej nie na reke wpisywać tak pokolei Polskiego nie ma, widziałem gdzieś angielski, ale były w nim tylko wulgaryzmy. Czemu tak się do mnie zwracasz? Ja tu jestem tylko/aż moderatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 (edytowane) Jak Cie gdzies uraziłem sorki nie miałem takiego zamiaru :) Trzeba bedzie wpisywac wszystko z palca ....... uuuuu nieciekawie Powpisywałem sobie juz kilka do testów ale jakos to nie działa nie zmienia nic Gdzieś cos się jeszcze zaznacza albo włącza moze ??? ok działa cza było dać can bypas ..... na NO w grupach Edytowane Maj 23, 2005 przez blazejwiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi