Gumili Napisano Maj 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 Witam, Jak widac jestem noobem i nie wiedzialem gdzie wstawic ten temat wiec wstawilem go do no name. Mam taki problem: zainstalowalem sobie libpython2.4 - i od tego czasu wszystko zaczyna sie psuc - nic nie moge zrobic z systemem a wczesniej moglem. Czy jest na to jakas rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 http://rtfm.killfile.pl/ Przeczytaj koniecznie! Zlituj się nad nami i dokładnie opisz swój problem. Na przykład czy wgrywałeś to z paczki, co nie działa, jakie błędy się pokazują... Po takim opisie to ja sam nie wiem, do jakiego działu to przenieść... Jeszcze jedno. Ja wcale nie jestem złośliwy, ale uniemożliwiasz nam fachową pomoc Na forum jesty tylu "gurów", że na pewno ktoś rozwiąże Twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumili Napisano Maj 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2005 Wiec teraz mam troszke inne bledy Bo odinstalowalem tego libpython2.4 (on byl z paczki tak w ogóle) i zainstalowalem na nowo pythona2.4 - tez z paczki Teraz jak uruchamiam np. yum to mam cos takiego: $ yum Traceback (most recent call last): File "/usr/bin/yum", line 6, in ? import yummain File "/usr/share/yum-cli/yummain.py", line 23, in ? import yum ImportError: No module named yum Podobne bledy mam przy uruchamianiu gDesklets. ------------------- EDIT: Juz rozwiazalem ten problem w synaptice odinstalowywujac python2.4 i zaznaczajac opcje przeinstaluj na paczce python. Nadal nie wiem dlaczego wczesniej nie dzialalo ale teraz juz jest wszystko dobrze Pozdrawiam i przepraszam za ewentualne klopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi