tsiru Napisano Maj 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2005 Witam ! Mam z kolegą drobny problem, otóż chciałem mu udostępnić swój katalog , więc zainstalowaliśmy i ustawiliśmy sambe, z tym że ... mamy immeg dostawce i niewidze go w sieci lokalnej, a samba dla mnie to czarna magia. Nieda się podmontować jego partycji podając sam ip ? Pomóżcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoooL Napisano Maj 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2005 Znaczy ze nie jestescie w jednej sieci lokalnej ? Jesli tak, to moze zainstaluj jakis serwer ftp i podaj mu ip haslo i usera. I sciagnie sobie wszystko od ciebie. Z tego co wiem, samba dziala tylko w sieci lokalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsiru Napisano Maj 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2005 Nie to miałem na myśli, ale prawie. On ma malutki dysk i nie ma gdzie I chciał podmontować (dosłownie) mój . Może można inaczej niż przez sambe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Maj 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2005 (edytowane) Przecztaj to: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...c=5167&hl=samba Pozdrawiam! Poprawiłem link Edytowane Maj 27, 2005 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi