marcin118 Napisano Maj 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2005 mam pytanie jak zainstalowac wiele paczek rpm naraz ? tzn mam plytke z aktualizacjami i jak zainstalowac je wszystkie naraz bo pojedynczo to troche czasochlonne z gory dziekuje pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mas-kaz Napisano Maj 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2005 juz sie pojawilo na forum: rpm -Uvh *.rpm pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Maj 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2005 Polecam lekture "pseudo wyrażeń regularnych" dostępnych w prawie każdym manualnu do każdego programu (polecenia) (_linuxa_ → Linuksa) ORT, zresztą jest to wymagane do normalnej pracy na tym systemie, mam na myśli podstawy czyli wyrażenia regularne grep'a albo już chociaż standardowe * albo *.* . Gwarantuje że nauka nie pójdzie w las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Maj 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2005 ok poczytam bardzo dziekuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi