andriusza1 Napisano Czerwiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2005 Witam mam pytanko co za to jest odpowiedzialne, ale po wczorajszej aktualizacji zdziabdziała mi sie czcionka Mialem taką ładną, wyraźną a dzis? Masakra nie umiem jej za diabla ustawić! Kiedy np pisze w OO to literka 'z' nie wiedze tej ukośnej kreseczki, a mam czcionki MS i rozmiar 12, w ogóle to mam jakąs czcinke postrzępioną, co zrobic? Kombinowalem juz w centrum sterowania i niestety - lipa Powiem tak, malo chyba sie zawiodlem na Fedorce tak sama od siebie robi takie numery?????? Jak patrze na tą trzcionke to raz to w życiu nie jest ARIAL tylko prawdopodobnie Halvetica, drugi program wchodze do centrum sterowania / administracja systemu/i chce tam cos zrobic jako administrator to wpisuje haslo widze ze sie loguje i wywala mnie Wiec stwierdzam chyba ze Fedorka jest Super wytrzymala 1 mc i i sie sama schrzanila to mile z jej strony Zna ktos na to odpowiedzi? A taki bylem zadowolony a tu sie sama zaczyna piep.... Pomozncie mi nie chce sie zawiesc na niej ale denerwuje mnie to co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Witam mam pytanko co za to jest odpowiedzialne, ale po wczorajszej aktualizacji zdziabdziała mi sie czcionka Co żeś ostatnio aktualizował (sprawdź w logach yum/apt/up2date)? U mnie wszystko w porządku. Powiem tak, malo chyba sie zawiodlem na Fedorce tak sama od siebie robi takie numery?????? Hmm... Jak obserwuję to forum od dłuższego czasu, to w sumie tylko Tobie jakoś dziwnie czesto przydarzają się takie niespodzianki. Może po prosty masz jakiegoś dziwnego pecha? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Nie mowie, ze nie Ale juz nie rozumiem, nic nie grzebie a tu takie numery sie dzieją, wiem ze to bylo po aktualizacji przez apt, ale nie wiem gdzie sa logi ? I powaga nie sciemniam, musialem wywalic czcionke Times New Roman i Arial, teraz uzywam Sans, a w OO Nimbus Roman No 9 L, no i za diabla nie moge w Centrum Sterowania/Administracja Systemu i np Data i czas wybrac trybu administratora. Ale troche zwariowalem ze ja mam takie czeste problemy to troche mnie zaskoczyles gajownik, bo z tego co przegladam nie mialem jakis problemow od ponad 1mca, a jak mialem to zaraz sam rozwiazalem i to byl np problem typu jak zapisac modulo Tak ogolnie w /var/log/ nie mam apt , jest gdzies indziej??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 troche mnie zaskoczyles gajownik, bo z tego co przegladam nie mialem jakis problemow od ponad 1mca, a jak mialem to zaraz sam rozwiazalem i to byl np problem typu jak zapisac modulo Akurat zapadły mi w pamięci wieksze problemy, które były znacznie wcześniej. Tak ogolnie w /var/log/ nie mam apt , jest gdzies indziej??? Hmm... Nie wiem, bo nie używam. Spróbuj poszukać w konfigu czy nie ma podanej jakiejś ścieżki albo zrób rpm -ql apt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi