HqPL Napisano Czerwiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2005 3 dni temu zainstalowalem fedore, caly czas ja do tej pory konfiguruje, sciagam patche dodatki itp. Pomimo tego ze juz mnie glowa i oczy bola od czytania roznych FAQ, poradnikow i tutoriali jestem zadowolony z siebie i ciesze sie ze w koncu po kilku nieudanych probach(dystybucjach) znalazlem cos dla siebie. Nie jestem uzalezniony od Redmond (chyba ) mam nadzieje ze dam sobie rade ze wszystkim. Kto jest rownie zadowolony z Fedory jak ja :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delta01w Napisano Czerwiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2005 Po kilkumiesięcznej walce z Mandrake 10.1 (wersja komercyjna z niby komercyjnymi sterownikami ATI i innym komercyjnym badziewiem) Fedora Core 3 jest komfortowa. Mam ją zainstalowaną od ponad miesiąca i działa bez najmniejszych zastrzeżeń. Po aktualizacji KDE do wersji 3.4, kernel 2.6.11, openoffice 2.0 jest w czym poszaleć. Jest to system, który przy obecnej dynamice rozwoju poważnie zagrozi Widow$owi już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2005 Jakieś 2 lata temu zacząłem się bawić Mandrakiem i nie mogłem włączyć HiS'a. Przeszedłem na Red Hata 9 (który pod moim okiem padł po 3 dniach a jak go reinstalowałem - byem zielony - jakimś cudem usunął mi nieodwracalnie 40 GB danych ). Ale ja się nie poddałem i przesiadłem się na FC2 (która też szybko padła), a potem na FC3, którą mam do dzisiaj Czy jestem zadowolony? Jasne To najlepsza gra przygodowa w jaką kiedykolwiek grałem... i zarazem najlepszy system jaki do tej pory miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Ja byłem zadowolony. Używałem FC2 i FC3 przez wiele miesięcy. Ale lepsze jest wrogiem dobrego... - jak mówi stare porzekadło. Przesiadłem się na Ubuntu i jestem jeszcze bardziej zadowolony. Ubuntu jest wyraźnie szybsze i stabilniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2005 Ubuntu jest wyraźnie szybsze i stabilniejsze. Akurat u mnie było mniej stabilne ... , co do szybkości prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi