HqPL Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Dzis tak przez przypadek z jakiegos linka trafilem na stronke majkoZoftu i postanowilme ze jak tam juzh jestem to zobacze czy dziala na fedorce windows update , lecz niestety pokazal sie taki dziwny komunikat : Dziękujemy za zainteresowanie witryną Windows Update Windows Update jest rozszerzeniem online dla systemu Windows, które pozwala optymalnie wykorzystać komputer. Aby używać rozszerzenia Windows Update, należy mieć uruchomiony system operacyjny Microsoft Windows. Lol nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Lol Było już na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Ale widać to było traumatyczne przeżycie Ja się z tego leczyłem całe 3 dni :shock: i to tylko dlatego, że musiałem ojcu XPka zaktualizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HqPL Napisano Czerwiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Jak było na forum !! ?? !!. nie znalazlem tego w Hydeparku nigdzie wczesniej, a myślałem ze tylko ja taki gupi jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Ja właśnie też kiedyś chciałem zaktualizować XP. Pomyślałem, że spoko, ściągnę packa i będzi oko a tu d*pa. No i niestety musiałem całego kompa wpinać do sieci i w ogóle poryte Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2005 Jak było na forum !! ?? !!. nie znalazlem tego w Hydeparku nigdzie wczesniej, a myślałem ze tylko ja taki gupi jestem biggrin.gif Było bo pamiętam Stare posty są usuwane albo może poprostu źle szukałeś..... a myślałem ze tylko ja taki gupi jestem Z tym bym się zgodził ... Tylko bez obrazy i uważaj bo to łamanie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi