@perl Napisano Czerwiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2005 przedzierajac sie przez meandry internetu (czyt. googlujac ) oraz czytajac dokumentacje, dowiedzialem sie tylko pewnych ogolnikow na temat uzywania odpowiednich flag w kompilatorze gcc, czy moglibyscie mi polecic jakies strony www wyjasniajace 'praktycznie' po co dane flagi sie stosuje, czemu w penych przypadkach ich nie stosowac a w innych tak itp. itd. lub oczywiscie jezeli sami macie jakies doswiadczenia z kompilacja to smialo sie wypowiadajcie!! o! i jeszcze ewentualnie bylbym zainteresowany tworzeniem Makefile'ow, czy sa jakies skrypty/programy pomagajace tworzyc makefile? z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Czerwiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 Witam Sam się ścierałem z tymi flagami i dalej to robię przy instalacji gentoo. Sporo na ten temat jest na forum gentoo. http://www.linux.com.pl/forum strona gentoo Sporo informacji jest w manie man gcc Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Czerwiec 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 na strone gentoo rzeczywiscie musze zajrzec, do mana juz zagladalem, ale ja chcialbym pod katem praktycznym uwagi dotyczace do falg, czemu warto stosowac takie w danych przypadkach a inne w innych, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 ale ja chcialbym pod katem praktycznym uwagi dotyczace do falg Szukaj na forum Gentoo, np. to → http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-333123.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi