andrus Napisano Czerwiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2005 jak uruchomic jakas komende przy kazdym starcie systemu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2005 bylo setki razy na forum, tysiace. Powiedzialbym uzyj "szukaj"!! ale nie powiem bo ta wyszukiwarka jest beznadziejna i nie jest latwo znalezc cokolwiek,wiec.. KDE? Gnome? inny WM? a moze ma odpalac jako uslugi? sprecyzuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrus Napisano Czerwiec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2005 przepraszam... rzeczywiscie za malo sprecyzowalem... GNOME a sprawa wyglada w ten sposob: zainstalowalem mldonkey ale w /etc/rc.d/init.d/ nie ma uslugi mldonkey, demona moge uruchomic tylko poleceniem mlnet i chce zeby to polecenie wykonywalo sie przy starcie systemu... z gory dzieki za wszelka pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 poniewaz niedlugo moze Ci sie odwidziec odpalanie MLDonkey przy starcie To proponuje zrobic najlatwiej, bez edycji... >>Aplikacje>>Preferencje>>Dodatkowe Preferencje>>Sesje >>Programy Startowe >>Dodaj i jak mowisz mlnet tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrus Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 dlaczego ma mi sie odwidziec??? z mldonkeyem cos jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 dlaczego ma mi sie odwidziec? no troszke sie zdziwilem ze za kozdym razem chcesz go odpalac ale to nie istotne, niepotrzebnie tak napisalem, moja wina moja berdzo wielka wina ... dodawanie przez "Sesje" w Gnome jest najwygodniejsze dlatego to podalem. Lecz jezeli Ci to nie wystarcza to daj znac.... i daj tez znac jak wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrus Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 starczy... dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi