andriusza1 Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Prosze o pomoc, nie wiem co jest grane sprawa dotyczy fedora core 4, mialem na dysku dokumenty na LABEL=/linux itd. a teraz nie pokazuje mi ich Program KdiskFree pokazuje ze mam zajete 2.2gb ale co z tego skoro ja nie widze tego folderu ;( Spod konsoli tez nie moge wejsc w ten folder co byl, ani root to jak mam to odzyskac :?: :?: :?: ================================================== Dobra juz zrobilem poprostu zmienilem cyferki w fstab i to dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmaestro Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 wygląda na to że został odmontowany dysk zamontuj z powrotem poprzez mount jesli byłó automatycznie sprawdź też fstab, czy przypadkiem nie wzięło w jakiś względów regułkę na zamontowanie dysku nie pamiętam, ale może własnie KdiskFree tez ma mozliwość montowania dysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 NIe, nie juz pisalem wyzej ze zrobilem i to nie bylo to → poprostu w fstab na koncu zmienilem (nie wiem czemu przyzwyczajenie z montowania dyskow windy :?: ) z 1 2 na 0 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi