Fedajkin Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Zainstalowalem FC4 i zabralem sie za montowanie NTFS wszystko byloby pieknie gdyby nie to, ze nie dziala mi komenda fdisk. Poprostu wyrzuca ze jej nie ma... co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Wystarczy poprawnie zalogować się na roota: su - (ta kreska na końcu jest ważna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Czerwiec 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 O matko, myslalem ze samo su root wystarczy... Dzięki wielkie, pytanie mam tylko co do doinstalowywania paczek - czasami F4 wywala mi blad ze nie mam festiva cy cuś... o co moze chodzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2005 Nie mam za abrdzo pojęcia. Podaj dokładny komunikat, jak odpalasz to polecenie i w jakich okolicznościach Ci to wyskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi