Fieldy Napisano Maj 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2004 Jedyne co bym przeniosl do fedory\auroxa z mandrake to instalator . wedlug meni anaconda jest dosyc nei wygodna ,pomijac fakt ze podczas instalncji nei mozemy prawie nic wstepnei skonfigurowac co byloby wygodniesze A co Wy sadzicie o Anacondzie/?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
changs Napisano Maj 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2004 Oprocz wyboru pakietow to anaconda jest jak dla mnie bardzo wygodny program instalacyjny. W Fedorze 1 mialem pewnie problem bo za kazdym razem jak instaluje Fedore 1 to nie zapamietuje mi adresu bramy ktory podaje podczas instalacji. Niby szczegol a denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fieldy Napisano Maj 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2004 a co sadzisz o narzedziu do partycionwania ja wole to z mandaryny bo jest wygosneisze i z suwakiem ake rzedewszystkim dlaczego nei ma w anacondiz ekonfiguracjii poinstalacyjnej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi