avogadro Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 Mam taki mały problemik a mianowicie pod fedorką nie zawsze wstaje mi neostrada Ja jako admin tego domowego kompa nie mam najmniejszych problemow loguje sie jako su i wydaje polecenie startadsl i juz chodzi a jesli nie to robie eaglestat i juz wiem co zrobic. Niestety pozostali uzytkownicy tego komputera chcą mnie zjeść żywcem bo oni muszą ponownie uruchomić kompa a i to nie zawsze pomaga . Bede wdzieczny za jakieś podpwoedzi i wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 A jakby to astartadsl wrzucić do rc.local ? PS. Zalecane jest używanie su - [z kreską] zamiast zwykłego su Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 a może sudoers ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avogadro Napisano Lipiec 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Jak ja mogłem zwątpić w tak genialny system jakim jest LINUX Neo nie wstawała tylko dlatego że jeden z portów USB nie kontaktuje Zamienilem porty i wszystko Gra tak jak powinno być w jedynym słusznym systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 Zastanawia mnie jakim cudem na koncie (_root'a_ → roota) ORT ten port Ci działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avogadro Napisano Lipiec 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2005 Poprostu czasem cos nie kontaktowało i jesli system nie wykrył portu na początku to go nie było a potem zaskakiwał a tylko root ma prawo odpalenia tego medemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi