Xaero Napisano Czerwiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2005 Czy komuś udało się odpalić bezprzewodowy LAN na sterownikach acx100. U mnie odpalam interfejs, działa jakieś 3 sekundy i się chrzani. Macie jakieś pomysły. PS: Nie wyskakują żadne błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Czerwiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2005 no właśnie... co najdziwniejsze mam wrażenie ze stery zanikają podczas działania ...!?!... ale wydaje mi sie że to nowa wersja taqk działa bo na 3 jakas ver. mi szła ale na 4 to nawet skompilować się nie chcą..... (przynajmniej mi) KURCZE ludzie odezwijcie się co jest z tymi kompilacjami PS kompilacje linux-2.6.12 teżmi wywala zresztą wszystko co chce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allman Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 u mnie biegaja bez problemu na FC4 w wersji bodajze *bug+fixes56. Mialem na poczatku takie problemy jak opisales, ale pomoglo dodanie do modprobe.conf linii: options acx100_pci firmware_dir=/twoja sciezka debug=0x0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 Allman sprawdzę i jak co to się zgłoszę...... I jeszcze jedno, skąd wytrzasnołeś źródła kernela bo ja mma pakiet *.src.rpm ale to jakoś nie pomogło bo jeszcze pluje się o jakiś plik .version w /lib/modules/(ver)/ o ile się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allman Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 nie potrzeba ci nic. dodaj tylko symlinka do plikow zrodel jadra : ln -s /usr/src/kernels/2.6.11-1.1369.FC4-i686 linux bedac w katalogu /usr/src Allman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 No dobra. Skompilować się jednak może udało, ale i tak jakieś błędy wyskoczyły. Iść dalej nie chce. Przez jakiś tylko czas pingi dochodzą i cisza. Czyli praktycznie to samo. Nie mógłbyś mi przesłać tych sterów co Ty używasz???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaero Napisano Lipiec 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 Jeśli można prosić to mi też prześlij, bo mój problem jest identyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi