spyro Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 witam mam pytanie jaki wpis trzeba dodać do fstaba żeby mi montowało po starcie systemu partycje z slackware na ext3, ja prubowałem dodać taki wpis jak był w przypientym temacie o montowaniu partycji fat32 tylko zamiast fat32 wpisałem ext3 i przy starcie systemu wypisuje mi jakieś błędy przy mątowaniu tej partycji moźecie pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 Powinno pójść ustawione na ext3 defaults ale jak chcesz coś więcej to na przykład tu walczyłem żeby mi ją Gnome widział jako partycję. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Ja przepisałem wpis montujący partycje główną, tylko że zmieniłem numerek przy hda i miejsce montowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Ja mam takie /dev/hda5 /mnt/win_f ext3 auto,users,rw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi