Adalbertus Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Cześć! Koledzy (ew. koleżnaki)! Mam takie pytanko: jak wywalić z tacki systemowej ikonkę autoryzacji? Po wpisaniu hasła roota pojawiają mi się 2 kluczyki, a nie są mi one do szczęścia potrzebne! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 ale te kluczyki znikaja po okolo 3-5 minutach.... wiec co sobie glowe zawracac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Kliknij na prawym i daj zapomnij autoryzacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adalbertus Napisano Czerwiec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Ok, zgadza się, ale jak ustawię przezroczystość paska, to w miejscu kluczyków mam siwy prostokąt. W ogóle chciałbym to wyłączyć. Na Mandraynie robiło się to w X-ach, ale na FC nigdzie nie moge tego odszukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi