Faust_ Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 Jakiś czas temu wywaliłem kompletnie windowsa. Pozostawiłem jedynie partycje fat32 z ważnymi plikami, filmami, zdjęciami etc. Muszę teraz dostać się do danych zapisanych na obrazie płyty. Niestety obraz jest stworzony w formacie nrg (format Nero) a nie iso. Nie moge nigdzie znaleźć programu NeroLINUX żeby wypalic obrazy. Jak mogę zamontować obrazy, bądź skonwertować je na iso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 Czemu nie po googlujesz???? http://gregory.kokanosky.free.fr/v4/linux/...nrg2iso.en.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 (edytowane) §3 punkt 1b Edytowane Czerwiec 29, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Czerwiec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 jest taki problem że mam poblokowane porty dla muła. Ale na torreta skusiłbym sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 No to co za problem? W configu muła zmieniasz na te, co używa torrent, a jego wtedy quit na ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi