Fedajkin Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 Nie wiem co się stało ale nagle yumex przestał mi sie uruchamiac... pokazuje sie pierwsza plansza a potem sru... i znika... co moge zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 masz niedziałajace repozytorum , mnie wyłańcza yumex przy newrpms repozytoria masz w /etc/yum.repos.d popróbuj które to powoduje znajdziesz albo usun wszystkie i od nowa ustaw yumexa i sprawdz które to u ciebie powoduje Yumexa uzywam (_z tąd_ → stąd) ORT http://linux.rasmil.dk/cms/modules/mydownl...ewcat.php?cid=7 i narazie go nie uaktalniam bo tez cos nie tak działa z nowym z extras znikaja nie dodane repozytoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 hmmm robilem tak, ze przenosilem poszczegolne repozytoria do katalogu /etc/yum.repos.d/xxx/ i odpalalem yumex'a i kupa, ale ze robilem to szybko to moze cos pominalem... Gdzie znajduje sie plik konfiguracyjny yumex, bo pamietam, ze dodalem rpozytoria na stale i zapisalem ustawienie uzytkownika w yumex, moze to to namieszalo. Ok. problem rozwiązany - dziękuję za pomoc! Aha nie wpisałem co powodowało błąd: błedem było wpisanie proxy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi