MC' Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 Witam, Mam następujący problem. Przy wyłączaniu systemu przy opcji Blokowaie NFS mam Zawiódł. Nie używam emulopodobnych programów mam prawie czystą instalke. Od czego to może zależeć? Czy jest to jakiś oficjalny bug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 Wystarczy że zrobisz tak: Środowisko -> Ustawienia systemowe -> Ustawienia serwera -> Usługi i weźmiesz zaznaczysz NFS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 Czyli po prostu go uruchomię Bo na razie to on po prostu nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 Tak! Wystarczy zaznaczyć go aby był aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 A tak w ogóle to do czego on służy? Czy warto go włączać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Lipiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 A tak w ogóle to do czego on służy? Czy warto go włączać? Montuje napędy (eksportowane systemy plików) NFS, SAMBA i Novell. Nie uruchamia żadnych dodatkowych programów, jeśli nie używasz sieciowego systemu plików możesz go wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi