Skocz do zawartości

Warto Instalować Fc 2?

cildo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _PaT

Osobiście uważam, że warto. Problemy wynikają najczęściej z dwóch przyczyn: 1. Nowi użytkownicy je mają a/i po 2 mało jest jeszcze artykułów odnośnie FC2. Ja na FC1 jeszcze się uczyłem i bardzo była zaśmiecona a teraz miałem mobilizację, żeby wgrać FC2. Właściwie to brakuje mi tylko sterowników nvidia (próbowałem instalować, ale nic z tego). Zupełnie nie zgadza się z opinią FC2 = FC2 test4.

WItam,

wczoraj zainstalowalem i troszeczke jestem zawiedziony :( .... ntfs bez dodatkowych czynnosci niestety nie dziala ... mp3 takze nalezy dodatkowo doinstalowac ... oraz firewire takze bez grzebania nie dziala ... ogolnie zawod ... bez dostepu do netu to sa to przeszkody nie do pokonania

Pozdrawiam

sinus

WItam,

wczoraj zainstalowalem i troszeczke jestem zawiedziony :( .... ntfs bez dodatkowych czynnosci niestety nie dziala ... mp3 takze nalezy dodatkowo doinstalowac ... oraz firewire takze bez grzebania nie dziala ... ogolnie zawod ... bez dostepu do netu to sa to przeszkody nie do pokonania

Pozdrawiam

sinus

Co do ntfs i mp3 są to problemy licencyjne (szeroko omawiane na forum) a nie problem fc2 ... Generalnie to nie jest jest kwestia która trzeba rozwijać - wystarczy doinstalować 2 paczki ;) (a zawirowań prawnych nie przeskoczysz)

Co do mojego odczuć związanych z fc2 to założyłem nowy temat --> Moje osobiste przemyślenia :P zapraszam do lektury ...

Warto ponieważ:

1) Wszystko działa

2) Na wszystkich linuxach miałem proble z sieciówką (no tylko na Gentoo nie) i nie miałem neta

3) Ładnie wygląda i dużo opcji upiekszeń systemu

4) Łatwy w obsłudze

5) Dużo poakietow

6) Szybko chodzi

7) i dużo dużo więcej

POLECAM !!