cildo Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 No właśnie, warto instalować FC2 ? Z tego co widać na forum to dużo rzeczy nie działa np: Net, Drukarki, Dźwięk, problemy z instalacja, z grubem itp .... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Osobiście uważam, że warto. Problemy wynikają najczęściej z dwóch przyczyn: 1. Nowi użytkownicy je mają a/i po 2 mało jest jeszcze artykułów odnośnie FC2. Ja na FC1 jeszcze się uczyłem i bardzo była zaśmiecona a teraz miałem mobilizację, żeby wgrać FC2. Właściwie to brakuje mi tylko sterowników nvidia (próbowałem instalować, ale nic z tego). Zupełnie nie zgadza się z opinią FC2 = FC2 test4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Ja także polecam FC2. Czekalem niecierpliwie cały czas aż się ukaże i opłaciło się. Jestem z tego systemu naprawde zadowolony;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikosz Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Popieram zdanie kolegow oplacalo sie czekac ;-) pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano Maj 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2004 WItam, wczoraj zainstalowalem i troszeczke jestem zawiedziony .... ntfs bez dodatkowych czynnosci niestety nie dziala ... mp3 takze nalezy dodatkowo doinstalowac ... oraz firewire takze bez grzebania nie dziala ... ogolnie zawod ... bez dostepu do netu to sa to przeszkody nie do pokonania Pozdrawiam sinus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2004 WItam, wczoraj zainstalowalem i troszeczke jestem zawiedziony .... ntfs bez dodatkowych czynnosci niestety nie dziala ... mp3 takze nalezy dodatkowo doinstalowac ... oraz firewire takze bez grzebania nie dziala ... ogolnie zawod ... bez dostepu do netu to sa to przeszkody nie do pokonania Pozdrawiam sinus Co do ntfs i mp3 są to problemy licencyjne (szeroko omawiane na forum) a nie problem fc2 ... Generalnie to nie jest jest kwestia która trzeba rozwijać - wystarczy doinstalować 2 paczki (a zawirowań prawnych nie przeskoczysz) Co do mojego odczuć związanych z fc2 to założyłem nowy temat --> Moje osobiste przemyślenia zapraszam do lektury ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojent Napisano Maj 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2004 Warto ponieważ: 1) Wszystko działa 2) Na wszystkich linuxach miałem proble z sieciówką (no tylko na Gentoo nie) i nie miałem neta 3) Ładnie wygląda i dużo opcji upiekszeń systemu 4) Łatwy w obsłudze 5) Dużo poakietow 6) Szybko chodzi 7) i dużo dużo więcej POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi