bartucha82 Napisano Lipiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 Witam. Pytanko jak w temacie. Potrzebuję dobrego tutoriala do IPTABLES. Takiego , który logicznie wytłumaczyłby jak robić regułki itp. Wszystkie podpowiedzi mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 Teraz wypadałoby Cie zbesztać i do googla odesłac http://www.linuxguruz.com/iptables/howto/ http://iptables-tutorial.frozentux.net/ipt...s-tutorial.html man iptables wiele gotowych regułek do masqarady, trzeba się tylko rozejrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Lipiec 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 Dzięki bardzo. Muszę się ukorzyć bo na google wyszukał mi dużo tego , ale mnie chodziło o sprawdzone tutoriale , z których już ktoś korzystał i które logicznie wszystko tłumaczyły w prosty sposób. Dzięki jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Lipiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 Widze że musze napisać jakis tutorial o IPT i nie tylko ale poczekam na PMWiki Gajownika !!! Wtedy napisze cos dla początkujacych z konfiguracji sieci. p.s. zobacz w moich poprzednich postach pisałem troche o IPT ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 Widze że musze napisać jakis tutorial o IPT i nie tylko ale poczekam na PMWiki Gajownika !!! tak tak tak! brawo! bo ja iptables to sie z Twoich postow uczylem ale odobrze by bylo miec wszystko w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Lipiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 Widze że musze napisać jakis tutorial o IPT i nie tylko ale poczekam na PMWiki Gajownika !!! tak tak tak! brawo! bo ja iptables to sie z Twoich postow uczylem ale odobrze by bylo miec wszystko w jednym miejscu 2ati: a na www.fedora.pl jest dzial Porady moze tam bys umiesci to co napiszesz o iptables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Ok pomyślę nad tym. Jak czas pozwoli mi na pisanie. Pozdrawiam i dzięki za uznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi