l72d Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Witam Mam dwa dyski SATA (pracują pod FC4 bez zarzutu). na jednym, na jednej partycji, bez partycji swap jest instalacja FC4. Instalacja ta pracuje OK. Chcę ją przenieść na inną partycję znajdującą się na drugim dysku. Przenosiłem wieloma różnymi sposobami, z HOWTO, z internetu także własnymi. Weryfikowałem wieloma sposobami - zawsze dane na obu partycjach wyglądają identycznie lub takimi wydają się być Efekt: startuję nową instancję i beeee..... tuż po podaniu login i hasła (graficznie) dostaję: "could not start xsession because internal error", po czym sesja się zamyka wraca do okna logowania. Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł lub poradził sobie już z tym? Dodam, że FC3 nie ma przy tym żadnego problemu! Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Raz czy dwa gajownik zrobił opis na forum, jak odpowiednio starować system i go przenieść. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi