spyro Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 witam mam pytanie jak coś dodać na server apacha żeby nie kopiować wszystkich plików do folderu htdocs można zrobić dowiązanie do plików które chce umieścić na serverze i skopiować to dowiązanie do folderu htdocs ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Utrudniasz sobie życie Lepiej skorzystaj z public_html dla userów. A dowiązania też chyba na apachu szło robić, ale odpowiednia opcja musiała być w configu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 prubowałem robić dowiązania do różnych plików i katalogów i działa nie działa tylko dowiązanie do użączenia i w to sie nie dziwie nie włączałem żadnych opcji chyba że są włączone bęz mojej wiedzy dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 No do urządzeń to wiadomo. Ale jeżeli chcesz się bawić np. w php, to mod_userdir jest niezastąpiony (po co sie męczyć z symlinkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi