zbuko Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 Czy ktoś z forumowiczów ma możliwość przesłania zaproszenia do rejestracji konta w gmail? Jeżeli tak, będę zobowiązany za przesłanie takowego na mojego maila podanego w podpisie np. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2005 poszlo, swoja droga te zaproszenia to pic na wode. Kazdy teraz ma po 50 invitow tyle ze sie o tym zapomina jak sie uzywa POP3. Ale to dobra poczta jest, moze tylko inbox lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2005 Ja zato apelu by nie używać tych 2 giga jako dysk w sieci. Jak narazie gmail jest rewelacyjnie szybkie a takie użycie go może przecież mocno obciążyć gmail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Lipiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2005 Zaproszenia również posiadam - i rozdać mogę Piszcie PW do mnie z adresem email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Lipiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2005 Najlepsze w tym jest to,że z każdym logowaniem przez strone pojemność skrzynki się zwiększa. Zaproszenia same z siebie się odnawiają,ale nie wiem po jakim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuko Napisano Lipiec 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2005 poszlo, swoja droga te zaproszenia to pic na wode. Kazdy teraz ma po 50 invitow tyle ze sie o tym zapomina jak sie uzywa POP3. Ale to dobra poczta jest, moze tylko inbox lepszy Dzięki za szybką reakcję. Zażyli mnie trochę tym 6-znakowym loginem Nie mogę nic wymyślić. Teraz chcą się trochę bardziej otworzyć na nowych użytkowników, ja już zimą się zgłaszałem, ale nic nie wyszło. Spróbować pewnie warto, chociaż mam już tych skrzynek od zajechania, ale jeżeli antyspam będzie naprawdę skuteczny, to może na dwóch serwerach zamknę (filtry na gazecie działają tylko przez www - przecież to śmieszne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 A ja mam jedną prośbę (chociaż nie wiem czy już trochę nie za późno): nie rozdawajcie kont byle komu. Myślę, że akurat osoby z tego forum na to zasługują, ale chodzi mi o to, żeby nie mieli tam kont spamerzy, którzy btw mają już mnóstwo innych. Później robi się bałagan... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Lipiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 A ja mam jedną prośbę (chociaż nie wiem czy już trochę nie za późno): nie rozdawajcie kont byle komu. Myślę, że akurat osoby z tego forum na to zasługują, ale chodzi mi o to, żeby nie mieli tam kont spamerzy, którzy btw mają już mnóstwo innych. Później robi się bałagan... :/ To jeszcze kryterium podaj według którego rozróżniać należy spamera od nie spamera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuko Napisano Lipiec 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 A ja mam jedną prośbę (chociaż nie wiem czy już trochę nie za późno): nie rozdawajcie kont byle komu. Myślę, że akurat osoby z tego forum na to zasługują, ale chodzi mi o to, żeby nie mieli tam kont spamerzy, którzy btw mają już mnóstwo innych. Później robi się bałagan... :/ Na forum też może zalogować się spamer, chcący dowiedzieć się czegoś o konfiguracji postfixa, czy sendmaila. O mnie możesz być spokojny - moja podstawowa skrzynka na tlenie jest wykorzystana w 10%, a raczej rzadko ją czyszczę i wiele istotnych maili trzymam tam jako backup (kiedyś dzień po tym jak zdecydowałem się ściągnąć maile ze skrzynki na komp padły mi obydwa dyski ). W każdym razie na gmail import kontaktów z pliku CSV przebiegł pomyślnie i chyba dwa konta pójdą w odstawkę. Wystarczy tlen i gmail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 To jeszcze kryterium podaj według którego rozróżniać należy spamera od nie spamera.Wystarczy nie dawać kont obcym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi