avogadro Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 Witam nie wiem czy jest to problem czy nie, ale ostatnio zakonczylem upgrade i teraz przy starcie pojawia sie cos takiego ... /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context system_u:object_r:texrel_shlib_t on line number 970 /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context system_u:object_r:texrel_shlib_t on line number 973 /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context system_u:object_r:texrel_shlib_t on line number 974 /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context system_u:object_r:texrel_shlib_t on line number 975 /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context system_u:object_r:texrel_shlib_t on line number 978 /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context system_u:object_r:texrel_shlib_t on line number 981 /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context system_u:object_r:texrel_shlib_t on line number 982 /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context system_u:object_r:texrel_shlib_t on line number 983 /etc/selinux/targeted/contexts/files/file_contexts: invalid context root:object_r:texrel_shlib_t on line number 995 Nie umieszczalem wszystkiego żeby nie zabierać miejsca Bede wdzieczny za jakieś sugestie i wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 Pewnie będziesz musiał nadać nowy kontekst plikom. Pisał o tym gajownik, tzn. jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avogadro Napisano Lipiec 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 Wielkie dzięki poszukałem postów gajownika i znalazłem już wszysko chodzi tak jak trzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 hmm to podaj bo nie mogę tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...t=0entry31432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi