beatl68 Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 Po aktualizacji fedorki3 mam nowe jądro kernel-2.6.12-1.1372_FC3, które zaczyna mnie denerwować wieloma problemami choćby instalacją neostrady. Czy po usunięciu nowego jądra programy, które zostały zaktualizowane będą właściewie pracować? Z góry dziękuję za odpowiedź. Chyba jednak nie można......... Jest bardzo dużo zależności. Będę musiał powalczyć z nowym jajcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 A czemu mają źle pracować? Jedynie błędy mogą być z sterami nvidii i/lub dodatkiem do ntfs do nowego jaja. Je też trzeba wywalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Lipiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 wiesz ja mam -2.6.12-1.1398 i neo smiga jak ta lala, przy tych co masz bylo tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 wiesz ja mam -2.6.12-1.1398 i neo smiga jak ta lala, przy tych co masz bylo tak samo OT: dla wszystkich z neo Chcesz polepszyc obsluge neostrady w Linuksie? Zgloś sie na testera UEagleAtm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi