novaxon Napisano Lipiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2005 2005/07/22 11:38:19| Memory pools are 'off'; limit: 2.00 MB Ten komunikat uniemożliwia mi uruchomienie squida, lub chociaż Inicjalizacja buforów cache. Nie jestem w stanie skonfiguriwać internetu, POMÓŻCIE Wersja squida: Squid Cache: Version 3.0-PRE3-20050715 configure options: '--prefix=/usr' '--sysconfdir=/etc/squid' '--localstatedir=/var/squid' '--enable-ssl' '--enable-large-files' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2005 W squid.conf jest coś takiego #Default: # memory_pools on Może spróbuj go zahaszować (#). Jeżeli nie pomoże, to porównaj jeszcze ten swój config z tym, od ati link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novaxon Napisano Lipiec 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2005 Dobra, już nieaktualne, ta 3.0PRE3 jest jakaś lewa, wgrałem wersje STABLE i wszystko ładnie śmiga, dziękuję mimo to za pomoc. Temat uznaję za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi