shrek999 Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 mam prośbe, czy moglby mi ktos pomoc w skompilowaniu psi-pedrito ?? gdy wrzucam # ./configure to mi wywala ze QT jest a QCA nie ma..;/ mimo ze fedorke dopiero co zainstalowalem a wszystkie pakiety z plytek zaznaczylem do instalacji... FC4... jesli ktos moglby mi pomoc to bylbym wdzieczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanbastek Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 O ile wiem to QCA nie ma na płytkach z FC. Znajdziesz je tutaj. Pobierz też paczkę qca-tsl z tej samej strony. Radzę też zajrzeć tu (krótka instrukcja kompilacji Psi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2005 A po co męczyć sie z kompilacją ręczną PSI skoro w Yumie jest ona? Wystarczt tylko wpisać yum search psi a później wybrać interesujące nas pakiety i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanbastek Napisano Lipiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2005 A po co męczyć sie z kompilacją ręczną PSI skoro w Yumie jest ona? Wystarczt tylko wpisać yum search psi a później wybrać interesujące nas pakiety i po sprawie Hmm, Yum zapewne znajdzie oryginalne Psi, ale buildów psz, czy pedrita raczej nie. do shrek999: tu masz RPMy z psi-pedrito http://kg.alternatywa.info/psi/psi-pedrito/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2005 hmmm, fakt, źle przeczytałem.. mój błąd - sorry... :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi