ekhem Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 http://www.bbspot.com/News/2004/10/extension_quiz.php lub też jakim OS jesteś http://www.bbspot.com/News/2003/01/os_quiz.php fajne, warto poświęcic troche czesu, i zobaczyc uzasadnienie, a jak sie tak glebiej zastanowic to rozszerzenia maja jakas swoją osobowosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romeck Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 Hehe, wyszedł mi Debian (to chyba dobrze? ) i .swf (tu już gorzej ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mas-kaz Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 gif - sometimes you are animated but usually you just sit there and look pretty mac os - simple and primitive with a good understanding of the common man. you are still a work in progress but a good start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 bardzo fajny ten test ja jestem z os'ów 'palm os' (liczyłem na workbencha, to taki żart) a rozszeżeniem mpg super test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 (edytowane) Ja powinienem być MOD albo HAM ale jestem przed testem więc sie jeszcze obaczy. [No i stało się ] You are .* You are a wildcard. You are everything to everybody. You can't make up your mind as to what you want to be. You are OS2-Warp. You're plagued by feelings of abandonment and disgust for your backstabbing step-brother. Oh, what might have been. Nie najgorzej. Edytowane Lipiec 25, 2005 przez Kokos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 powturzyłem swuj test kilka razy i nareszcie doszedłem do upragnionej odpowiedzi to mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 powturzyłem swuj test kilka razy i nareszcie doszedłem do upragnionej odpowiedzi to mi sie podoba NIEEE!! :shock: JA to chciałem!! Mi sie to nalezy!! Ide sie poplakac.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanbastek Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 .scr You are sneaky, and often cause a lot of trouble for peple. You should be avoided. TRSDOS Compatibility is always an issue with you. You feel the world has passed you by. Time has not treated you well. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi