DAREK WL. Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 Dzis rano uruchomiłem kompa, rozpoczałem sciaganie pliku który był obrazem iso distro (_linuxa_ → Linuksa) ORT i poszłem do pracy. Po powrocie do domu o 16;20 poruszyłem tylko myszka i monitor ponownie sie zaswiecił. Ale cóż ujrzajem;czarny ekran nic z tego co było wyswietlanme z rana gdy uruchamiałem kompa tylko dolny panel był normalnie wyswietlany, a na min pisało ze plik który chciałem pobrac jest pobrany w 67% wydawało mi sie to mało. Wskaznik myszki był widoczny na czarnym ekranie. Nie wiedzac co zrobic dalej dałem wylogowanie i po powtórnym zalogowaniu stwirdziłem ze plik który miał sie pobierac został ostatnio zmodyfikowany o 14;22 czyli wtedy gdy nikt kompa nie dotykał i wtedy najpewniej zakonczyło sie pobieranie. Jaka moze byc przyczyna ze po przejsciu monitora w stan czuwania i powtórnym jego zaswieceniu ruchem myszki widac było tylko czarny ekran i dolny panel i kursor myszki reszty nic Prosze o porade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avogadro Napisano Sierpień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2005 A jakiego systemu używasz?? Chyba nie windows? Ja bym wyłączył tryb oszczędzania energii a zwłaszcza wyłączanie dysków twardych. Mi tak się robiło w 2-ch przypadkach kiedy 1.Miałem jakiegoś wirusa na windzie a 2.Gdy coś miałem z dyskiem tzn. Po przejsciu w stan oczekiwania już nie chciał się obudzić Teraz mam FC3 i żadnych problemów z tym dyskiem A i jeszcze jedno mówi się poszedłem a nie poszłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Sierpień 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2005 Używam CORE4 i oszczedzanie monitora mam właczone po 30 min przechodzi w stan oczekiwania , czy to moze byc przyczyna że doszło do takiej sytuacji :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi