XaVeR Napisano Sierpień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2005 Witam. Więc tak, poszukuję jakiegoś dobrego darmowego panelu administracyjnego ... jeśli byłoby do takiego tłumaczenie bardzo proszę o podanie linka ... Z Góry Big THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Sierpień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 Hmm... Webmin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaVeR Napisano Sierpień 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 Ałć :/ (_moshe_ → może) ORT coś innego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Sierpień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 Weź lepiej powiedz czym w/g Ciebie jest panel administracyjny, bo jak dla mnie jest to strasznie ogólne pojęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaVeR Napisano Sierpień 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 Chodzi mi o cos takiego jak cPanel czy DirectAdmin ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Sierpień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 Ałć :/ (_moshe_ → może) ORT coś innego ?? Hmm... Właściwie to dlaczego? Co z nim nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaVeR Napisano Sierpień 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 ehhh : kiepski wyglad, nie do konca przetlumaczony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestemjez Napisano Sierpień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 ehhh : kiepski wyglad, nie do konca przetlumaczony ... A myślałem że funkcjonalność się w takim wypadku liczy najbardziej. Skoro szukasz dobrego panelu to admin jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaVeR Napisano Sierpień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2005 a mam jeszcze jedno pytanie, czy VHCS jest na fedorke ?? jak tak to poprosilbym linka bo ja na ich stronie pod fedore nie moge znalesc chyba ze wersja pod np. debiana pojdzie pod ferorke ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2005 czy VHCS jest na fedorke ?? spytalem pana gógla i... Installation Fedora core 4 - VHCS ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 VHCS to jest jakies srodowisko ktre wymaga X czy panel ze strony www //??? dobra , nie bylo pytania !! Juz wiem , to cos jak Webmin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaVeR Napisano Wrzesień 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2005 czy VHCS jest na fedorke ?? spytalem pana gógla i... Installation Fedora core 4 - VHCS ok? a przetlumacy ktos to mniej wiecej na polski ? bo u mnie z angielskim to bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi