Yari Napisano Lipiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2005 To ja mam inny wałek ,po zbootowaniu i aktywowaniu instalki w trybie graficznym wyskakuje mi komunkat że mój procek nie pracuje w trybie 64 bitowym ,a w której trybie pracuje dystrybucja którą ściągnąłem . Wydaje mi się że mój AMD Duron 800 jest jednak prockiem 64 bitowym ,może mi ktos wyjaśnić ,jak to się jednak ma do mojego procka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Lipiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2005 Wydaje mi się że mój AMD Duron 800 jest jednak prockiem 64 bitowym ,może mi ktos wyjaśnić ,jak to się jednak ma do mojego procka obawiam sie ze jestes w bledzie! duron800 jest procesorem 32bitowym, nie posiada zadnych rozszerzen 64bitowych. instalator z wersji x86-64 dobrze Cie informuje. zmien wersje na zwykla, dla x86 (32, i386) PS dlaczego sadzisz ze twoj cpu jest 64b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yari Napisano Lipiec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2005 Widocznie coś mi się pochrzaniło ,ale dzięki za szybką odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi