paulus Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 witam, mam 192 ramu, celerona 500 i fedora mi troche wolno chodzi przy kilku wlaczonych programach. jest jakis sposob, zeby ja przyspieszyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 Np. powylaczanie zbednych uslug, wywalenie rghb z grub.conf. ale to racze prespieszy tylko uruchomienie kompa. Przede wszystkim, powinienes zmienic kde/gnome na cos lzejszego (fluxbox, icewm itp.). Troche to powinno dac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 Można też wyłączyć niepotrzebne demony/usługi. tu masz coś o tym, tyle że do FC3, w FC4 jest analogicznie(i jeszcze inne rzeczy, na które początkujący powinni wiedzieć, a nie pytać 20 razy o to samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi