waldis Napisano Sierpień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2005 Rozpocząłem pewien temat na tym forum: http://www.forum.fotoexpert.pl/fuji3624.html . Może ktoś mi powiedzieć czy to moja wina, czy program do obsługi tego forum jest do bani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2005 mi to forum w ogole nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2005 Chodzi tylko baaaardzo wolno http://img378.imageshack.us/my.php?image=2...768scrot1ta.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2005 Chodzi tylko baaaardzo wolno http://img378.imageshack.us/my.php?image=2...768scrot1ta.png OT: Widze lszk ze tez uzywasz XFCE.... i na screanie widze standardowy terminal, ktory IMO jest kiepski (brak zakladek, wklejanie tekstu tylko kolkiem myszki...) ... szukalem czegos z zakladkami co nie pociagalo by za soba zaleznosci Gnoma/KDE i w koncu znalazlem.... nawet specjalnie dla XFCE .... -> Terminal Moze Cie zainteresuje, nie wiem czy sa paczki na Debiana/Fedore... w portage sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2005 Dzięki za linka, ale akurat używam fluxa To, co tam widzisz, to mój zapasowy sys, bo podstawowy dzisiaj ch*** strzelił. Ja go naprawie, to się zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Zaciekawilo mnie stwierdzenie "zapasowy sys". Mogl bys o tym pare slow wyjasnienia dla... :lammer: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Pewnego dnia miałem Debiana. Niestety przez nieostrożność sobie go rozwaliłem. Aby go naprawić, musiałem obok zainstalować jeszcze jednego Debiana, bo mi kilka plików było potrzebnych. Naprawiłem więc ten stary, ale już nie był taki, jak wcześniej. Więc postanowiłem sobie tę drugą instalacje skonfigurować. I od tego czasu jej używam, a ten drugi służy jako system rezerwowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 dwa debiany na jednym kompie jak takie cos moze wystepowac w naturze? hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Wrzesień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2005 Nie znam się na Debianie bo na nim podobno się nie da, ale zawsze można nareperować system z live-cd zamiast pakować kolejny system na dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi