xcore Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 Witam wszystkich Powiem tak, przez kilka lat administruje sieci oparte na Windows serwer NT i 2000 2003, kiedys próbowałem RedHat 7 i nie podobal mi sie (mam w kilku firmach RH7 w trybie tekstowym i chodza podstawowoe uslugi. Teraz zainstalowałem Fedore i jestem w szoku co ona potrafi, poprostu klawa - Microsoft juz powinien sie bać, bo koniec jest bliski , juz nie powiem o rożnicy w cenie. Chyba od dzis tam gdzie mozna bede instalował Fedore Pozdrawaim Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedFat Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 No, rzeczywiście, Fedora miażdży (ale tylko po skonfigurowaniu - co dla mnie - człowieka chorego na nerwicę (serio) jest uciążliwe). Nawet Neozdrada chodzi szybciej, niż na Winzgrozie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 To ja jeszcze dożucę → dorzucę, że łączenie się do sieć za pomcą WiFi też się szybciej odbywa, jeszcze przed pokazaniem się okna logowania, gdzie w win niestety trzeba nieco poczekać. W ogóle (_linuks_ → Linux) ORT jest super jak się go nieco obkmini. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taihenandesu Napisano Wrzesień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2005 Jedyne co mnie denerwuje w FC4 to potrzeba konfigurowania. No i ten OO.org 2 beta. A poza tym spoksik jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Wrzesień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2005 Możliwość konfiguracji uważam za duży plus. Nie masz zbędnych śmieci, wszystko ustawione tak jak chcesz, pełna kontrola. No i jaka radocha jak się wszystko dopieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Wrzesień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2005 owiem tak, przez kilka lat administruje sieci oparte na Windows serwer NT i 2000 2003 Odkiedy na serwer wstawia się systemy z trybem graficznym W windowsie nie ma możliwości odpalenia go bez trybu graficznego więc temu według mnie nie nadaje się na serwer. Windows jest w miare dobry na Desktop ale na serwer Microsoft juz powinien sie bać, bo koniec jest bliski , juz nie powiem o rożnicy w cenie. Fedora jest robiona z myślą o użytkowaniu na Desktop, stacje roboczą. Na serwer z czerwonego kapelucza jest RedHat enterprise, który nie jest wcale tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Wrzesień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2005 owiem tak, przez kilka lat administruje sieci oparte na Windows serwer NT i 2000 2003 Odkiedy na serwer wstawia się systemy z trybem graficznym W windowsie nie ma możliwości odpalenia go bez trybu graficznego więc temu według mnie nie nadaje się na serwer. Windows jest w miare dobry na Desktop ale na serwer Baaaardzo kiepski argument. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi