mr_lamer Napisano Wrzesień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2005 Mam kompa z postawionym FC4 ktory laczy sie ze swiatem za pomoca Neostrady na modemie USB SpeedTouch 330 (zmienne ip) i drugi komputerek za sciana ktoremu chcial bym to polaczenie udostepnic za pomoca sieciowek. Jak to wykonac. Szperalem troche po necie, walczylem z rc.local, ale niestety nic nie udalo mi sie wykabinowac. Nie dziala . Czy ktos mogl by mi z tym pomoc? BTW neo podlaczylem w 30sek a tu taki klops z ICS :lammer:. Wiem ze temat byl poruszony w watku "Udostępnienie Netu, jAAAAAk?????" ale po za slowem Firestarter nie znalazlem tam nic co by przyblizylo mnie do rozwiazania problemu. Jestem pare dni po przesiadce z XP na Linuksa i jakies tam minimalne podstawy mam ale mimo wszystko nie sadze zeby udalo mi sie samodzielnie ten problem rozwiazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidson Napisano Wrzesień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2005 Odpalasz firestarter i tam masz dzielenie internetu. Mysle ze to jest proste nawet ja sie polapalem zobacz w ustawieniach nawet mozesz DHCP zrobic. Jak beda problemy to napisz to pokieruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_lamer Napisano Wrzesień 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 No to chyba nie pozostaje mi nic innego jak obadac tego Firestartera. Probowalem udostepnic lacze zgodnie z ta instrukcja niestety dalej nie chodzi. Czy mogl by to ktos zdiagnozowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi