czatman Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Mam delikatny problem z oknami. Nie wiedze ich w pasku jak je zminimalizuje to nie moge ich odzyskać poprostu znikają. Nie ma też tych czterech pulpitów do wyboru. Nie ma ich od momentu w którym wączyłem system i podczas wczytywania wyskoczyły mi błędy że nie może otworzyć menagera pulpitów itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 GNOME czy KDE? Jaka wersja? System zaktualizowany? Opisz problem szerzej, masz tak od razu po starcie systemu? Nie usunąłeś przypadkiem jakiejś ważnej paczki? Nie stało się to po jakiejś aktualizacji? Kilka przydatnych skrótów: ALT+TAB - przełącza pomiędzy oknami aplikacji ATL+CTRL+TAB - przełącza pomiędzy paskami roboczymi i pulpitem (przynajmniej w GNOME) ALT+CTRL+← lub ALT+CTRL+→ - przełącza pomiędzy obszarami roboczymi (przynajmniej w GNOME). Sprawdź, może okna wcale nie znikają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi