maly-78 Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 Witam jestem swiezy w (_linuxie_ → Linuksie) ORT 2-3 tyg. probowalem zainstalowac mplayera niby sie udalo ale jak go odpalam z menu to zaczyna startowac ale po chwili koniec kropka myslalem ze cos zrobilem nie tak pojawialy sie bledy typu NO KEY itd wiec postanowilem zgodnie z FAQ ustawic yum-a i puscic instalacje przez niego niestety na 1 prostej blad Config Error: Error accessing file for config file:///etc/yum.conf jak to obejsc mam taki sam problem jak mam cos rozpakowac do OPT pisze ze nie mam praw dostepu. Dlaczego? Jestem w grupir root. Z gory dzieki za pomoc. maly-78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 zobacz tutaj moj post: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=7166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly-78 Napisano Wrzesień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2005 dzieki oczywiscie ze pomoglo nie wiem jak moglem tego nie znalesc Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi