Stef Napisano Październik 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 (edytowane) Mam komputer (nie serwer) na którym chciałbym ogłądać ststystyki z zarchiwizowanych logów (znajdują się na tym komputerze) serwera. Ma ktoś pomysł jak to skonfigurować bez instalacji serwera i podłączania się do niego? Stef Edit: no dobra, już mi generuje plik html. Tylko teraz nie wiem jak zwalczyć konfigurację. Wywala mi podczas aktualizacji: Update for config "./awstats.strona.conf" With data in log file "/home/stef/stat/log/access.log"... Phase 1 : First bypass old records, searching new record... Direct access after last parsed record (after line 81) Jumped lines in file: 81 Found 81 already parsed records. Parsed lines in file: 271 Found 0 dropped records, Found 211 corrupted records, Found 0 old records, Found 60 new qualified records. a w pliku są ładne tabelki, tyle że coś bez statystyk.. Przykładowa linijka z loga ma taką postać: www.strona.pl 127.0.0.1 - - [25/Jun/2005:20:44:51 +0200] "GET /robots.txt HTTP/1.0" 404 208 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Yahoo! Slurp; http://help.yahoo.com/help/us/ysearch/slurp)" tylko jak to cholera ująć w te regułki żeby dobrze było? Stef Edytowane Listopad 16, 2005 przez Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi